Bangó Margit kiadványok, érdekességek ITT.
Bangó Margit kiadványok a Libri oldalán.
Bangó Margit érdekességek a Lira.hu-n.
A polc.hu-n is találsz Bangó Margithoz kapcsolódó kiadványok
Hozzávalók: kukoricadara, sertéshús, füstölt comb, szalonna, fokhagyma, vöröshagyma, karalábé levél, paradicsomlé
Recept: Az átszitált kukoricadarát 2 órára forró vízbe áztatjuk. A húsokat ledaráljuk, hagymát, fokhagymát, ízlés szerint sót, borsot, pirospaprikát adunk hozzá. A masszát a karalábé levelekbe töltjük. Lábas aljára szalonnát rakunk, esetleg csontot és megmaradt húsdarabot, rárakjuk a töltelékeket, paradicsomlevet és annyi vizet adunk hozzá, hogy ellepje. Lassú tűzön főzzük.
Forrás: tv2.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése